Lette van Mosel

GZ-psycholoog/psychotherapeut

Na mijn afstuderen aan de master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Leiden in 2015 ben ik aan de slag gegaan als psycholoog bij een middelgrote praktijk in Amsterdam. Hier heb ik van 2016 tot 2018 eerst mijn opleiding tot GZ-psycholoog en vervolgens van 2019 tot 2022 de opleiding tot psychotherapeut kunnen doen. Met veel plezier ben ik in juli 2023 gestart met mijn eigen praktijk in Leiden. Ik heb een brede interesse in uiteenlopende problematiek en behandelmethoden bij volwassenen, maar heb gaandeweg met name affiniteit met het psychodynamische denken en werken ontdekt en ontwikkeld. Ik kijk graag verder dan de klachten alleen en ben nieuwsgierig naar de patronen in iemands denken en voelen die ten grondslag liggen aan hoe iemand zichzelf, anderen en de wereld om zich heen beleeft. In een therapie ga ik graag samen op onderzoek uit naar deze, meestal aanvankelijk nog verborgen, gedachten en gevoelens en de samenhang met het verleden en de omstandigheden. Ik streef ernaar dat de ander de eigen emoties, verlangens, dromen en talenten beter kan leren kennen, begrijpen en tot expressie brengen. De voldoening in mijn werk vind ik in het echte en eerlijke contact wat er kan ontstaan in een therapie.

Registraties en lidmaatschap

  • BIG-registratie GZ-psycholoog: 89925078325
  • BIG-registratie psychotherapeut: 19925078316
  • agb-code hulpverlener: 94104929
  • agb-code praktijk: 94067506
  • KvK-nummer: 89580311
  • Lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)